Liv Thrive 1

7.699,00 DKK

Liv Thrive 1 fra 2020 er perfekt til dig, som mangler en let pendlercykel eller gerne vil ud på længere cykelture. Thrive er en hurtig, sjov og sikker sportscykel. Liv Thrive kombinerer fart og adræthed fra en racercykel med en mere komfortabel, flat-bar siddestilling.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: M

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 2

Størrelse: L

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Liv Thrive 1 fra 2020 er perfekt til dig, som mangler en let pendlercykel eller gerne vil ud på længere cykelture. Thrive er en hurtig, sjov og sikker sportscykel. Liv Thrive kombinerer fart og adræthed fra en racercykel med en mere komfortabel, flat-bar siddestilling. Du får altså en let, aerodynamisk cykel med lige styr. Liv er Giants kvindemærke, hvorfor der her er fokuseret på kvinde-specifikke ramme-features gennem Livs 3F Design filosofi. Den lette ALUXX Aluminiumsramme sikrer samtidig robusthed og lette køreegenskaber.

Nøglefaktorer for Liv Thrive 1 (2020)

Komfort
En opret position, et fladt styr og en D-Fuse sadelpind gør transport og en afslappet tur rundt i byen komfortabel uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Sjov motion
Den lette og afbalancerede geometri fra ALUXX aluminiumsrammen blander fart og stabilitet i en cykeltur, der udelukkende er sjov.

Kontrol
De letrullende komponenter, det hurtige Shimano 105 gearskifte og de hydrauliske skivebremser sørger for, at du altid har kontrol over din cykeltur i al slags vejr.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn