TILBUD

MBK AX-ION 1.1 Herre

20.999,00 kr.

MBK AX-ION 1.1 er en smart elcykel med baghjulsmotor. AX-ION er til dig, som vil let og hurtigt fra A til B, uanset vejrforhold. Du får her en elcykel, som både kan bruges til pendling og til at opleve naturen i fritiden.

Størrelse: 19"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9051691048 Kategorier: ,

Beskrivelse

MBK AX-ION 1.1 er en smart elcykel med baghjulsmotor. AX-ION er til dig, som vil let og hurtigt fra A til B, uanset vejrforhold. Du får her en elcykel, som både kan bruges til pendling og til at opleve naturen i fritiden.

Shimano XT Geargruppe

AX-ION 1.1 er bygget med 10 udvendige Shimano Deore XT gear. Shimano XT er Shimano’s bedste geargruppe inden for MTB-serien til almindelige cykler (ikke løbscykler). Du får derfor her en elcykel med et super slidstærkt gear, som er både let og hurtigt skiftende.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at AX-ION 1.1 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Et elsystem som bare spiller

Denne elcykel er med baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en baghjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle hjælpen, som at cyklen skubber dig frem. Motorassistancen kan tilpasses på displayet, som er monteret på styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et downtube batteri (stelbatteri) i 11 AH, svarende til 396 Wh. Dette giver typisk en rækkevidde på 40-80 km.

Mere om MBK AX-ION 1.1 Herre

Denne baghjulsdrevne elcykel fra MBK er i herrestel med semi-høj indstigning. Cyklen kan derfor anvendes af både mænd og kvinder. Stellet er i et blank sort design med røde detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Køn