Merida Crossway 300 Herre

6.998,00 DKK

Merida Crossway 300 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort.

På lager

Varenummer (SKU): 07010655 Kategorier: , , Tags: ,

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Merida Crossway 300 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort. Derfor er cyklen udstyret med en affjedrende forgaffel, som let kan låses i forbindelse med kørsel på asfalt.

Merida Crossway 300 kommer her i et herre-stel bygget i let og robust 6061 aluminium. Kablerne er elegant skjult og beskyttet. Desuden er svejsningerne slebet ned for at give et mere rent udseende. For øget trafiksikkerhed kommer cyklen med refleksstriber i dækkene.

Merida Crossway 300 er udstyret med hydrauliske Shimano skivebremser, som bremser kraftigt i al slags vejr og terræn. Gearene er 30 udvendige Shimano Deore gear, som er bygget til let at kunne trække gennem skoven eller over stejle bakker. Deore er blandt Shimanos mest robuste og slidstærke geargrupper.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn