Merida Crossway 600 Dame

8.998,00 DKK

Merida Crossway 600 Dame er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort.

Størrelse: L

Farve: Grå, Sølv

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 07011155 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Merida Crossway 600 Dame er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort. Derfor er cyklen udstyret med en affjedrende forgaffel, som let kan låses i forbindelse med kørsel på asfalt.

Merida Crossway 600 kommer her i et dame-stel bygget i let og robust 6061 aluminium. Kablerne er elegant skjult og beskyttet. Desuden er svejsningerne slebet ned for at give et mere rent udseende. For øget trafiksikkerhed kommer cyklen med refleksstriber i dækkene.

Merida Crossway 600 er udstyret med hydraulisk Shimano skivebremser, som bremser kraftigt i al slags vejr og terræn. Gearene er 30 udvendige Shimano XT gear, som er bygget til let at kunne trække gennem skoven eller over stejle bakker. XT ligger blandt Shimanos højeste gearkvaliteter, hvilket blandt andet betyder, at du her får et let og hurtigt gearskift.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her