Merida Crossway 600 Herre

8.998,00 DKK

Merida Crossway 600 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: ,
Størrelse: L

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Merida Crossway 600 Herre er en cykel perfekt egnet til grusveje og skovstier. Cyklen kan dog også bruges til pendling. Meridas Crossway-modeller er bygget med fokus på holdbarhed og komfort. Derfor er cyklen udstyret med en affjedrende forgaffel, som let kan låses i forbindelse med kørsel på asfalt.

Merida Crossway 600 kommer her i et herre-stel bygget i let og robust 6061 aluminium. Kablerne er elegant skjult og beskyttet. Desuden er svejsningerne slebet ned for at give et mere rent udseende. For øget trafiksikkerhed kommer cyklen med refleksstriber i dækkene.

Merida Crossway 600 er udstyret med hydraulisk Shimano skivebremser, som bremser kraftigt i al slags vejr og terræn. Gearene er 30 udvendige Shimano XT gear, som er bygget til let at kunne trække gennem skoven eller over stejle bakker. XT ligger blandt Shimanos højeste gearkvaliteter, hvilket blandt andet betyder, at du her får et let og hurtigt gearskift.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn