TILBUD Tilbud

Merida Crossway Urban 100 Herre

4.699,00 kr.

Merida Crossway Urban 100 er en all-terrain herrecykel. Crossway Urban serien er bygget til hurtig og let pendling, mens den giver mulighed for cykelture på mere ujævnt terræn. Du kan altså med denne cykel komme over både asfalt, grusveje og skovstier uden problemer.

Størrelse: 52 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 06742655 Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Merida Crossway Urban 100 er en all-terrain herrecykel i sort. Crossway Urban serien er bygget til hurtig og let pendling, mens den giver mulighed for cykelture på mere ujævnt terræn. Du kan altså med denne cykel komme over både asfalt, grusveje og skovstier uden problemer.

Merida Crossway Urban 100 er bygget i et sort, technoformet 6061 aluminiumsstel og med aluminiumforgaffel. Kablerne er elegant monteret til stellet, og svejsningerne er slebet for et mere rent udseende.

Cyklen er udstyret med 27 udvendige Shimano Alivio gear (3×9). Gearingen er derfor lav nok til at komme over stejle bakker og ujævnt terræn. Udvendige gear sikrer bedre energioverførsel sammenlignet med et indvendigt gearskift. Crossway Urban er udstyret med kraftige og pålidelige bremser i form at hydrauliske Shimano skivebremser, som bremser optimalt i al slags vejr.

Med i prisen følger helskærmsæt og støtteben. Desuden er dækkene med indbygget refleksstriber, så du er lovpligtig og ekstra sikker i trafikken.

 

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her