Merida Speeder 900

12.998,00 kr.

Merida Speeder 900 er til dig, som søger en sportscykel til pendling eller lange cykelture. Merida’s Speeder-modeller er bygget med fokus på komfort, aerodynamik og køreegenskaber.

Størrelse: L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 07112456 Kategorier: ,

Beskrivelse

Merida Speeder 900 er til dig, som søger en sportscykel til pendling eller lange cykelture. Merida’s Speeder-modeller er bygget med fokus på komfort, aerodynamik og køreegenskaber. Dette har resulteret i en let aluminiumscykel med carbon forgaffel og hurtigtrullende dæk.

Shimano Komponenter

Merida Speeder 900 er bygget med højkvalitetskomponenter i form af 22 udvendige Shimano Ultegra gear og hydrauliske Shimano skivebremser. Dette gør cyklen perfekt til cykelture i al slags vejr. Om du søger en pendler-cykel eller en sportscykel til at motionere på, kan Speeder’en begge dele. De glatmønstrede dæk er perfekte til at sikre minimal rullemodstand, så du kan race hurtigt afsted, mens Ultegra-geargruppen er slidstærk og sikrer lav vægt og flydende gearskift.

Hurtig, men komfortabel

Merida’s Speeder-serie er designet til at give en sporty, men komfortabel kørestilling. Her har du styret tilpas tæt på sadlen til ikke at opnå den samme siddestilling som på en racercykel. Styret er med bløde håndtag for ekstra komfort på cykelturen.

Denne udgave af Merida Speeder 900 kommer i et sort design med sølv og guld detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Størrelseguide

Tilbehør til Merida Speeder 900