Nishiki Master Herre

16.999,00 DKK

Nishiki Master Herre er en højtudstyret elcykel, som er skabt til bykørsel. Du får her en elcykel med en Promovec centermotor, som sikrer en behagelig køreoplevelse med centreret tyngdepunkt og balance.

Størrelse: 54 cm

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9062190554 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Nishiki Master Herre er en højtudstyret elcykel, som er skabt til bykørsel. Du får her en elcykel med en Promovec centermotor, som sikrer en behagelig køreoplevelse med centreret tyngdepunkt og balance. Nishiki Master fås her i herrestel med høj indstigning og en citybike-geometri, hvor du let kan justere styrhøjde og -vinkling efter komfortbehov. Alt dette gør Nishiki Master til den perfekte elcykel til dig, som ønsker komfort og høj kvalitet.

Shimano Nexus Geargruppe

Nishiki Master er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag, og kan derfor levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Nexus har desuden en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt. En cykel med Shimano Nexus føles altså både komfortabel og let at cykle på.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Nishiki Master bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Promovec Elsystem

Nishiki Master er bygget med en centermotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. En centermotor er kendt for at være behagelig at køre med, da tilpasser sig dit tråd. Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et bagagebatteri i 8,8AH (svarende til 317 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 30-50 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til enten et 10,4 AH (374 Wh) eller et 15,6 AH (561 Wh).

Mere om Nishiki Master Herre

Denne udgave af Nishiki Master er i herrestel i aluminium. Herre-udgaven fås her i mat blå med sorte og brune detaljer. Cyklen fås i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Nedsatte elcykler kan ikke kombineres med finansiering - I så fald vil ordren blive annulleret (med mindre andet er aftalt).
  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 3 år på motor | 3 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Nishiki Master Herre