TILBUD Tilbud

Nishiki Pro SL-A Dame

Vejl. pris:   17.999,00 DKK

Nishiki Pro SL-A Dame i Mat Sand-farve. Dette er en allround elcykel med sporty egenskaber. Cyklen er udstyret med affjedrende forgaffel, letrullende og grebsstærke Schwalbe dæk og med udvendige gear og skivebremser.

Størrelse: 47 cm

Farve: Beige, Bronze

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9062091247 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nishiki Pro SL-A Dame i Mat Sand farve. Dette er en allround elcykel med sporty egenskaber. Cyklen er udstyret med affjedrende forgaffel, letrullende og grebsstærke Schwalbe dæk og med udvendige gear og skivebremser. Modellen er bygget med en geometri, hvor du kan justere styret alt efter om du vil sidde foroverbøjet eller have en mere ret siddestilling. Med sin fremragende kørekomfort, er Nishiki Pro SL-A perfekt til dig, som vil ud på lange ture eller cykelferier, eller som generelt cykler på ujævne underlag. Med Nishiki Pro SL-A får du en elcykel med en kraftig centermotor fra Yamaha. En centermotor skaber optimalt tyngdepunkt og sikrer optimal balance. Desuden er batteriet diskret placeret centralt på cyklens stel, hvilket også er med til at skabe optimalt tyngdepunkt.

Nishiki Pro SL-A Dame (Mat Sand) – All-terrain elcykel

Nishiki Pro SL-A er bygget til både at kunne køre i byen, grus- og skovstier. Derfor får du her et sporty stel og et lige styr. Har du behov for at sidde mere komfortabelt, kan du let justere styret, så det kommer højere op og tættere på dig. Både sadel og styr er bygget ergonomisk og i bløde materialer. Dækkene er ekstra brede og grebssikre, så du trygt kan komme over alle forhindringer. Den affjedrende forgaffel absorbere stød under cykelture, så du komfortabelt kan køre på din Nishiki Pro SL-A året rundt!

Yamaha – Et kraftigt og pålideligt motorsystem

Nishiki Pro SL-A kommer med en centermotor fra Yamaha. Dette Yamaha PW-SE elsystem består af et brugervenligt sidedisplay (Yamaha Display A), en 250W Krankmotor og et 400 Wh Downtube batteri (stelbatteri). Med et 400 Wh batteri kan du under optimale forhold køre op mod 90 km. Yamaha Display A er let at benytte. Her kan du justere assistanceniveauet på motoren, se hvor hurtigt du kører og styre lyset på cyklen.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , ,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 2 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her