Nishiki Pro SL-E Dame

21.499,00 DKK

Nishiki Pro SL-E er en sporty dame-elcykel i sort. Bygget til at skabe køreglæde. Modellen er bygget i en citybike-geometri, hvor du kan justere styret alt efter siddestilling-behov.

Størrelse: 46 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9062091046 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nishiki Pro SL-E er en sporty dame-elcykel i sort. Bygget til at skabe køreglæde. Modellen er bygget i en citybike-geometri, hvor du kan justere styret alt efter siddestilling-behov. Med sin fremragende kørekomfort, er Nishiki Pro SL-E perfekt til dig, som skal pendle hver dag, eller som vil ud på lange ture eller cykelferier. Med Nishiki Pro SL-E  får du en elcykel med en kraftig centermotor fra Yamaha. En centermotor skaber optimalt tyngdepunkt og sikrer optimal balance. Desuden er batteriet diskret placeret centralt på cyklens stel, hvilket også er med til at skabe optimalt tyngdepunkt.

Nishiki Pro SL-E Dame (Sort) – Sporty og komfortabel

Nishiki Pro SL-E er bygget med henblik på bykørsel. Derfor får du her et sporty stel og et lige styr. Har du behov for at sidde mere komfortabelt, kan du let justere styret, så det kommer højere op og tættere på dig. Både sadel og styr er bygget ergonomisk og i bløde materialer. Dækkene er ekstra tygge, hvilket mindsker risikoen for punkteringer. Du kan derfor trygt cykle på din Nishiki Pro SL-E året rundt!

Yamaha – Et kraftigt og pålideligt motorsystem

Nishiki Pro SL-E kommer med en centermotor fra Yamaha. Dette Yamaha PW-SE elsystem består af et brugervenligt sidedisplay (Yamaha Display A), en 250W Krankmotor og et 500 Wh Downtube batteri (stelbatteri). Med et 500 Wh batteri kan du under optimale forhold køre op mod 130 km. Yamaha Display A er let at benytte. Her kan du justere assistanceniveauet på motoren, se hvor hurtigt du kører og styre lyset på cyklen.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri

Køn