TILBUD

Nishiki Touring Master Dame

4.999,00 DKK

Nishiki Touring Master Dame er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen, og med sine sportsegenskaber er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Nishiki Touring Master er altså en sand mester i sin klasse.

Størrelse: 53 cm, 21"

Farve: Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-906195121 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Nishiki Touring Master Dame i rød er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen, og med sine sportsegenskaber er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Nishiki Touring Master er altså en sand mester i sin klasse.

Denne udgave af Nishiki Touring Master kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

I dagligdagen er det vigtigt at komme hurtigt og let fra A til B uden problemer. Derfor kommer Touring Master med Kenda K1067 dæk. Dette dæk kombinerer holdbarhed, effektivitet og kontrol. Midten af dækket har en kontinuerlig “ryg”, som gør dækket letrullende. Hjørnerne af dækket har lige akkurat nok tråd for at sikre et stærkt greb på cykel- og grusstien. Kenda K1067 er perfekt til den aktive rytter.

Nishiki Touring Master kommer i forskellige modeller, farver og størrelser. Denne Nishiki Touring Master Dame kommer i rød og findes i størrelse 21″, hvilket svarer til stelstørrelse 53 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn