Nishiki Touring Master Herre

5.999,00 DKK

Denne blå Nishiki Touring Master Herre er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen, og med sine sportsegenskaber er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden

Størrelse: 23,5"

Farve: Blå

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-906205323 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne blå Nishiki Touring Master Herre er en praktisk- og komfortorienteret sportscykel. Touring Master er designet til at drøne komfortabelt gennem dagligdagen, og med sine sportsegenskaber er cyklen også perfekt til motionscykling i fritiden. Nishiki Touring Master er altså en sand mester i sin klasse.

Denne udgave af Nishiki Touring Master kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så din cykel er ekstra behagelig at cykle på.

Bremserne er 2 rullebremser (håndbremser), og der er derfor ingen fodbremse. Rullebremser bremser blidt og er kendt for at være det mest vedligeholdelsesfri bremsesystem. Kombineret med et indvendigt gearsystem, skal du altså ikke gøre meget selv for at pleje din cykel.

I dagligdagen er det vigtigt at komme hurtigt og let fra A til B uden problemer. Derfor kommer Touring Master med Kenda K193 dæk. Dette dæk kombinerer holdbarhed, effektivitet og kontrol. Midten af dækket har en kontinuerlig “ryg”, som gør dækket letrullende. Hjørnerne af dækket har lige akkurat nok tråd for at sikre et stærkt greb på cykel- og grusstien. Kenda K193 er perfekt til den aktive rytter.

Denne Nishiki Touring Master Herre kommer i blå og findes i størrelse 23,5″, hvilket svarer til stelstørrelse 59,5 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Tilbehør til Nishiki Touring Master Herre