Nishiki Touring Master Herre

5.699,00 DKK

Nishiki Touring Master Herre i grøn med 7 indvendige gear og rullebremser. Denne cykel er både praktisk og komfortorienteret. Med en Touring Master kan du både drøne komfortabelt gennem dagligdagen og komme ud på de længere cykelture i fritiden.

Størrelse: 21"

Farve: Grøn

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 906215321 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nishiki Touring Master Herre i grøn med 7 indvendige gear og rullebremser. Denne cykel er både praktisk og komfortorienteret. Med en Touring Master kan du både drøne komfortabelt gennem dagligdagen og komme ud på de længere cykelture i fritiden.

Lav vedligeholdelse – Høj kvalitet

Cyklen er udstyret med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er skabt til den travle hverdag, og leverer kvalitet, funktionalitet samtidig med, at det kræver minimal vedligeholdelse. Indvendige gear kræver mindre vedligeholdelse sammenlignet med udvendige gear. Foruden den lave vedligeholdelse. har Shimano Nexus en funktion, som gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, hvilket gør din cykeltur både behagelig og effektiv.

Nishiki Touring Master har en kædeskærm monteret, som beskytter mod vand og snavs, og sikrer at dine bukser ikke kommer i karambolage med kæden. Kæden desuden rustbeskyttet fra start, så den bedre kan klare vintermånederne.

Cyklen er designet med to rullebremser – en på hvert hjul. Rullebremser kræver minimal vedligeholdelse og bremser blødt og behageligt uanset vejrforholdene.

Letrullende dæk

For at opretholde lav rullemodstand og et sporty design, er Nishiki Touring Master bygget med Kenda dæk, som kombinerer holdbarhed, effektivitet og kontrol. Midten af dækket har en køreflade, som mindsker friktion og gør det letrullende. Hjørnerne af dækket har et let mønster for at sikre greb på vejen og grusstien.

Mere om Nishiki Touring Master Herre (Grøn)

Denne udgave af Nishiki Touring Master er i standard herrestel med en sporty, men komfortabel siddestilling. Cyklen er i et blank grønt design. Fås i størrelse 21″ (53 cm). Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Køn

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

,

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her