Nishiki Urban Herre

16.999,00 DKK

Nishiki Urban Herre er en funktionel og design-rig elcykel i mat grå. Denne baghjulsdrevne elcykel er designet elegant med et skjult batteri i cyklens stel, så man nærmest ikke kan se, at det er en elcykel. Nishiki Urban er velkørende og komfortabel, hvilket gør den perfekt til pendling gennem byen og på landevejen.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Størrelse: 55 cm

Egå: 3

Hasle: 0

Aarhus: 0

Størrelse: 59 cm

Egå: 0

Hasle: 0

Aarhus: 1

Beskrivelse

Nishiki Urban Herre er en funktionel og design-rig elcykel i mat grå. Denne baghjulsdrevne elcykel er designet elegant med et skjult batteri i cyklens stel, så man nærmest ikke kan se, at det er en elcykel. Nishiki Urban er velkørende og komfortabel, hvilket gør den perfekt til pendling gennem byen og på landevejen. Det smarte Promovec CONNECT+ system giver et minimalistisk display, mens du via Bluetooth kan koble cyklen op på din telefon.

Shimano Alivio Geargruppe

Nishiki Urban er bygget med 9 udvendige Shimano Alivio gear. Shimano Alivio er skabt til den aktive rytter, og er både hurtig, let og præcis, hvilket sikrer en god ydeevne. Alivio er desuden robust, så du kan presse din cykel året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Nishiki Urban bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Et elsystem som bare spiller

Nishiki Urban Herre er bygget med en kraftig baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. Ved en baghjulsmotor får du hjælp ved blot at træde i pedalerne. Her vil du føle assistancen, som at cyklen skubber dig frem. Denne model kommer med det nye Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykel. Connect + består derfor af et minimalistisk display, som du kan anvende til den korte tur samt et Bluetooth-opereret system, der forbinder mobilen og elcyklen via en app – fungerer til både iOS og Android. Motorassistancen kan tilpasses på det minimalistiske display, som er monteret i venstre side af styret. Her kan du se batteriopladningen og hvilket assistanceniveau, motoren er indstillet til.

Cyklen kommer med et stelbatteri med en kapacitet på 10,4AH (svarende til 374 Wh). Dette giver typisk en rækkevidde på 40-80 km. Ønsker du længere rækkevidde, har du også mulighed for at opgradere dit batteri til et 12,8 (460 Wh).

Mere om Nishiki Urban Herre (Grå)

Denne udgave af Nishiki Urban er i herrestel i aluminium. Herre-udgaven fås her i mat grå med sorte detaljer. Cyklen fås i forskellige størrelser. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

Størrelse

,

Mærke

Køn

Forbremse

Bagbremse

Gear

Motorproducent

Batteri