Ortlieb Back-Roller Classic

1.199,00 DKK

Ortlieb Back-Roller Classic er Ortlieb’s mest populære cykeltasker – Taskerne findes i mange farver men kommer her i sort. Taskerne er 100% støv- og vandtætte og er utrolig simple at anvende og vedligeholde.

Størrelse: 40 L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): OF5301 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Ortlieb Back-Roller Classic er Ortlieb’s mest populære cykeltasker – Taskerne findes i mange farver men kommer her i sort. Taskerne er 100% støv- og vandtætte og er utrolig simple at anvende og vedligeholde.

Kompatible med de fleste bagagebærere

Ortlieb Back-Roller Classic passer til alle bagagebærer med rørdiameter op til 16 mm., og sættes på ved hjælp af det smarte krogsystem, QL2.1. Der medfølger indsatser til beslaget, så din cykeltaske passer perfekt til din bagagebærer. Desuden kan krogene (2 i toppen af tasken, 1 i bunden) med håndkræft tilpasses specifikt til din bagagebærer. Beslaget er vægtmæssigt lettere og mere simpelt at betjene i forhold til Ortlieb’s QL1 beslag.

Opbygning af Ortlieb Back-Roller Classic (Sort)

Taskesættet kan rumme 40L (20L pr. taske), så der er rigeligt med plads til indkøb, tøj, computer og meget andet. En Back-Roller Classic taske er opdelt i 3 rum; ét stort rum, ét mellemstort rum og én lille lomme til f.eks. nøgler og pung. Da taskerne er 100% vandtætte, skal du aldrig bekymre dig om våd bagage, når cykelturen er overstået. For øget trafiksikkerhed er Ortlieb’s cykeltasker designet med kraftige 3M Scotchlite reflekser, så du kan ses lettere i de mørke timer.

Taskerne er super slidstærke og kræver ikke nogen former for vedligeholdelse. Hvis taskerne bliver beskidte, kan man dog med fordel vaske dem med varmt vand og sæbe. Til hver taske medfølger en skulderrem, så tasken er let at bringe med sig ind at handle eller med sig generelt, når man stiger af cyklen.

Ortlieb Back-Roller Classic fås her i sort, men findes også i mange andre farver.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Spændesystem

Ortlieb QL2.1

Højde

42 cm.

Bredde

23-32 cm.

Dybde

17 cm.

Vægt

1900 g. (Sæt)

Volumen

40L (Sæt)

Vandtæt

Ja

Materiale

PD620, PS490

Skulderstrop

Ja, 2 stk.

Max. belastning

18 kg. (Sæt)

Type Kurv/Taske

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 5 år - Gælder produktions- og materielle fejl (altså ikke alm. slid).
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her