Pedaler BikePartner VP613 Alu/Gummi

199,95 DKK

BikePartner VP613 er et sæt pedaler i aluminium med gummibelægning. BikePartner VP613 er designet til hverdagscykler, hvor der ønskes en neutral pedal uden det sporty udseende med “takker”. Dette pedalsæt er derfor tiltænkt bykørsel, men kan også bruges til længere ture.

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 613-1 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

BikePartner VP613 er et sæt pedaler i aluminium med gummibelægning. BikePartner VP613 er designet til citybikes, hvor der ønskes en neutral pedal uden det sporty udseende med “takker”. Dette pedalsæt er derfor tiltænkt bykørsel, men kan også bruges til længere ture.

BikePartner VP613 er med standard gevindstørrelse (9/16″). Pedalerne passer derfor til alle almindelige cykler og elcykler. Denne pedal er desuden med indbyggede reflekser, så du opfylder lovkravet i forhold til pedalreflekser.

Montering af BikePartner VP613 Pedaler

Vær opmærksom på, at der er en venstre og en højre pedal. På den venstre pedal er nemlig et links-gevind, som skrues mod urets retning, mens højre pedal har et almindeligt gevind. Inden du skruer pedalerne i, anbefaler vi at du smører lidt fedt på gevindet. Sørg for at spænde pedalerne godt, så de ikke falder af.

Yderligere information

Farve

Mærke

Gevindstørrelse

9/16"

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her