Principia A2.6 1×7

4.899,00 kr.

Størrelse: 26"

Farve: Lyserød, Pink

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 907210826 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne Principia A2.6 i pink er den perfekte junior MTB med 26″ hjul. A2.6 imiterer Principia’s voksen mountainbikes, hvilket her betyder solide offroad-komponenter og lette køreegenskaber. Med en Principia A2,6 er du klar til at give mor og far baghjul i skoven.

Shimano Tourney Geargruppe

Principia A2.6 er udstyret med 7 Shimano Tourney gear, så der er rigeligt med gear. Tourney sikrer en alsidig cykel, der både kan håndtere høje hastigheder på landevejen og i skoven, mens det er med lav gearing til de bakkede og hårde terræner.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Principia A2,6 bremser effektivt i al slags vejr, er cyklen udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Plads til udstyr

Denne cykel er designet med beslag til montering af eventuelt ekstraudstyr. Det er altså op til dig, om cyklen skal se super sporty ud, eller om den skal gøres mere hverdagsvenlig med eksempelvis bagagebærer, støtteben, skærme og lås.

Mere om Principia A2.6 (Pink)

Principia A2,6 er bygget med 26″ hjul, som typisk passer børn i alderen 10-13 år. Den anbefalede højde for at kunne passe en 24″ cykel er 140-152 cm.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Principia A2.6 1x7