Principia Evade E2 MTB

20.999,00 kr.

Principia Evade E2 er en MTB fra Principias højtspecificerede Evade-serie. E2-modellen er pebret med en kraftfuld Yamaha centermotor, som skaber overskud, og løfter dine ture til et helt nyt niveau

Størrelse: 19"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9071991119 Kategorier: ,

Beskrivelse

Principia Evade E2 er en MTB fra Principias højtspecificerede Evade-serie. E2-modellen er pebret med en kraftfuld Yamaha centermotor, som skaber overskud, og løfter dine ture til et helt nyt niveau. Elmotoren gør det muligt at tage din Evade E2 steder hen ingen traditionelle mountainbikes kan, så du kan opleve naturen som aldrig før.

Principia Evade E2 er udstyret med en 250W Yamaha PW-SE centermotor og et Yamaha Display X på styret, så du let kan betjen elsystemet på turen. Batteriet er placeret på stellet, så der sikres optimal vægtfordeling og dermed balance. Batteriet er 400 Wh (11,1 AH), så cyklen kan opnå en rækkevidde på helt op mod 100 km. på en opladning. Dette kræver dog optimale forhold, hvorfor det anbefales at forvente en rækkevidde på 55-70 km. efter kørselsmønster.

Cyklen kommer med 8 udvendige SRAM X5 gear, hydrauliske skivebremser og en affjedrende forgaffel, hvilket gør Principia Evade optimal til skovkørsel.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri

Køn