Puky ZLX 16-1 Alu

1.839,00 DKK

Puky ZLX 16-1 i sort er en populær børnecykel til nybegyndere i trafikken. Med sine 16″ hjul passer Puky ZLX 16-1 børn fra 3-års alderen. Puky er kendt for at lave cykler i høj kvalitet og med lav vægt. Derfor kommer ZLX 16-1 i et let aluminiumsstel og masser af udstyr inkluderet i prisen.

Størrelse: 16"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 00004270 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Puky ZLX 16-1 i sort er en populær børnecykel til nybegyndere i trafikken. Med sine 16″ hjul passer Puky ZLX 16-1 børn fra 3-års alderen. Puky er kendt for at lave cykler i høj kvalitet og med lav vægt. Derfor kommer ZLX 16-1 i et let aluminiumsstel og masser af udstyr inkluderet i prisen. X-udgaven af Pukys ZL-modeller er bygget med grovere dæk, så cyklen er bedre anvendelig på grusstier.

Puky ZLX 16-1 kommer med lav indstigning og fokus på ergonomi, så dit barn let kan manøvrere cyklen i trafikken. Både styr og sadel kan justeres, så cyklen ikke bliver for lille for hurtigt. Cyklen er bygget med 1 gear, fodbremse og en fælgbremse på forhjulet. Desuden medfølger bagagebærer, skærme, støtteben og kædeskærm. Puky ZLX 16-1 Alu kommer her i sort, men findes også i andre farver.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse