Tilbud

Puky ZLX 18-1 Alu

Vejl. pris:   1.749,00 DKK

Puky ZLX 18-1 i Sort er en populær børnecykel til nybegyndere i trafikken. Med sine 18″ hjul passer Puky ZLX 18-1 børn fra 4-års alderen. Puky er kendt for at lave cykler i høj kvalitet og med lav vægt. Derfor kommer ZLX 18-1 i et let aluminiumsstel og masser af udstyr inkluderet i prisen.

Størrelse: 18"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 00004370 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Puky ZLX 18-1 i Sort er en populær børnecykel til nybegyndere i trafikken. Med sine 18″ hjul passer Puky ZLX 18-1 børn fra 4-års alderen. Puky er kendt for at lave cykler i høj kvalitet og med lav vægt. Derfor kommer ZLX 18-1 i et let aluminiumsstel og masser af udstyr inkluderet i prisen. X-udgaven af Pukys ZL-modeller er bygget med grovere dæk, så cyklen er bedre anvendelig på grusstier.

Puky ZLX 18-1 kommer med lav indstigning og fokus på ergonomi, så dit barn let kan manøvrere cyklen i trafikken. Både styr og sadel kan justeres, så cyklen ikke bliver for lille for hurtigt. Cyklen er bygget med 1 gear, fodbremse og en fælgbremse på forhjulet. Desuden medfølger bagagebærer, skærme, støtteben og kædeskærm. Puky ZLX 18-1 Alu kommer her i sort, men findes også i andre farver.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Vægt

Ca. 9,4 kg.