Raleigh Darlington Pige

3.899,00 kr.

Med en 24″ Raleigh Darlington får du en yderst funktionel og frisk pige-cykel, der er helfarvet fra top til tå. Raleigh Darlington er bygget til komfortabel kørsel og leveres med en lang række ekstraudstyr inkluderet i prisen.

Størrelse: 24"

Farve: Lilla

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9082001124 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med en 24″ Raleigh Darlington får du en yderst funktionel og frisk pige-cykel, der er helfarvet fra top til tå. Raleigh Darlington er bygget til komfortabel kørsel og leveres med en lang række ekstraudstyr inkluderet i prisen. Cyklens geometri sikrer en ret siddestilling og lav indstigningshøjde. Styr og sadel er ergonomisk bygget og cyklen ruller uden problemer.

Raleigh Darlington Pige kommer med 24″ hjul, som typisk passer børn i alderen 8-10 år. Cyklen kommer med 7 indvendige Shimano Nexus gear, fodbremse og en fælgbremse på forhjulet. Shimano Nexus er skabt til den travle hverdag. Derfor kan Nexus levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Derudover har Nexus en funktion, der gør ethvert gearskifte let, blødt og hurtigt, så cyklen er ekstra behagelig at cykle på.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her