Raleigh Kent Herre

5.299,00 kr.

Raleigh Kent er en klassisk herre-cykel i sort. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Raleigh Kent er fyldt med klassiske detaljer.

Størrelse: 56 cm

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9081902856 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Raleigh Kent er en klassisk herre-cykel i sort. Denne cykel er bygget i stål med moderne aluminiumsudstyr til dig, der værdsætter funktionalitet og et smukt design. Raleigh Kent er fyldt med klassiske detaljer som en brun sadel og brune håndtag, og med sit unikke design skaber Helium sin helt egen stemning for ejeren.

Trods at stellet er bygget i stål, er Raleigh Kent ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Raleigh Kent bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Raleigh Kent kommer her i herre-stel med lige overrør og i et blank sort design med brune detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her