Raleigh Sussex E2 Dame

20.999,00 kr.

Raleigh Sussex E2 Dame i lys grøn. Her får du en elcykel, som giver dig maksimal køreglæde. Ved Raleigh Sussex E2 fokuseres der på komfort og kvalitetsudstyr, hvilket har resulteret i en kraftig og komfortabel Bosch centermotor.

Størrelse: 48 cm

Farve: Grøn

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9082092148 Kategorier: ,

Beskrivelse

Raleigh Sussex E2 Dame i lys grøn. Her får du en elcykel, som giver dig maksimal køreglæde. Ved Raleigh Sussex E2 fokuseres der på komfort og kvalitetsudstyr, hvilket har resulteret i en kraftig og komfortabel Bosch centermotor. Med en Sussex E2 kan du gøre cykelturen lettere, uanset om det er på lige strækninger eller stejle bakker.

Raleigh Sussex E2 Dame – Maksimal komfort, Minimal vedligeholdelse

Med Raleigh Sussex E2 Dame får du en elcykel, som er utrolig komfortabel at køre på. Cyklen kommer med lav indstigning og et højt styr, som bøjer ind til kroppen for øget ergonomi. Denne model har 7 indvendige Shimano Nexus gear. Her skal du blot smøre kæden i ny og næ for at sikre, at cyklen kører optimalt. Da det er indvendige gear, har du ikke en masse tandhjul, som også skal renses. Kæden er galvaniseret og dermed rustbeskyttet fra start. Desuden er cyklen monteret med kædeskærm, som beskytter både kæde og dine bukser mod snavs. Med Raleigh Sussex får du fodbremse som bagbremse og skivebremse på forhjulet. Det eneste, du skal gøre her, er at tørre skiven af for snavs.

Et elsystem som bare spiller

Raleigh Sussex E2 Dame kommer med en centermotor fra kvalitetsbevidste Bosch. Motoren er let, simpel, støjsvag og med 250W, hvilket skaber god assistance på cykelturen. En centermotor er kendt for at være behagelig at køre med, da tilpasser sig dit tråd. Bosch’s centermotorassistance kan betjenes på displayet, som er monteret på styret. Her kan du desuden betjene belysningen og se batteriopladningen. Cyklen kommer med et bagagebærerbatteri på 400 Wh.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteri

Køn

Størrelseguide

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 3 år på motor | 2 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Raleigh Sussex E2 Dame