Raleigh Yate Cargo Herre

5.699,00 DKK

Raleigh Yate Cargo Herre i grå er en klassisk og unik cykel med plads til ekstra bagage. Raleigh Yate er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er Yate perfekt til den stilbevidste cyklist.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Størrelse: 56 cm

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Raleigh Yate Cargo Herre i grå er en klassisk og unik cykel med plads til ekstra bagage. Raleigh Yate er udstyret med et frontlad, og kombineret med sit elegante design, er Yate perfekt til den stilbevidste cyklist, der er på farten og cykler byen tynd hver dag. Cyklen kommer med et M-formet shoppingstyr med vintage detaljer, hvilket giver en ret siddestilling.

Trods at stellet er bygget i stål, er Raleigh Yate ikke tung at køre på. Cyklen er bygget med robuste Bike Attitude punkterhæmmende dæk, som er bygget til by- og landevejskørsel. Dækkene har et ekstra kraftigt lag gummi i slidbanen, som sikrer god beskyttelse mod punkteringer. For at gøre den yderligere praktisk til bykørsel, er Raleigh Yate bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Nexus er bygget til at levere kvalitet, funktionalitet og kræver minimal vedligeholdelse. Gearskiftet er let, hurtigt og blødt, så gearskiftning er brugervenligt i alle slags forhold.

Raleigh Yate Cargo kommer her i herre-stel med lige overrør og i et grå design med brune og sølv detaljer. Se billede for størrelsesguide.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

,

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Køn