Sadel Selle Royal Freedom Herre 60°

379,95 DKK

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – Freedom er blandt de mest slidstærke i serien! Du får her en blød sadel med gel-indlæg, der bevidst er placeret hvor du lægger mest vægt i sadlen.

Størrelse: M

Farve: Sort

På lager

Varenummer (SKU): 51191-1 Kategori:

Egå: 1

Hasle: 0

Aarhus: 0

Beskrivelse

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler – Freedom er blandt de mest slidstærke i serien!
Du får her en blød sadel med gel-indlæg, der bevidst er placeret hvor du lægger mest vægt i sadlen.

Polstringen er Selle Royal’s RoyalGel, som sikrer maksimal komfort og stødabsorbering. RoyalGel reducer stød med op til 40%, så du både kan køre over brosten og grusveje uden besvær. En smart detalje ved denne sadel er, at den har Selle Royal’s integrerede klik-system, så du let kan montere en af deres sadeltasker uden montering. Klipsen sidder lige under sadlen (se billede), og kan klikkes tilbage i sadlen, hvis du ikke har behov for en sadeltaske.

Selle Royal Freedom er med Strengtex materiale, som er ekstra slidstærkt, så sadlen har mindre risiko for ridser.

Denne sadel er Selle Royal Freedom i herre-udgave. Det betyder, at sadlen er lidt længere og lidt smallere end den tilsvarende dame-udgave. Sadlen er designet til en moderat siddestilling på cyklen (60 graders vinkling ift. vejen), som svarer til en almindelig citybike.

Selle Royal – Komfort som fokuspunkt

Selle Royal har mere end 50 års erfaring med at udvikle komfortable sadler. Her tages højde for materiale, designs og avanceret teknologi. Selle Royal er altså mere end bare en sadel – det er et synonym for kvalitet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn