Sadel SelleRoyal Aurorae Unisex Relaxed

299,95 DKK

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler, og denne Aurorae unisex sadel er ingen undtagelse! Du får her en blød sadel med memory-foam indlæg, der sikrer super komfort i sadlen.

Størrelse: L

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8224-1 Kategori:

Beskrivelse

Selle Royal laver nogle af de fedeste sadler, og denne Aurorae unisex sadel er ingen undtagelse!
Du får her en blød sadel med memory-foam indlæg, der sikrer super komfort i sadlen.

Selle Royal Slow Fit Foam sadelovertræk, som gør enhver cykeltur mere komfortabel. Dette ultra bløde sadelovertræk fra Selle Royal former sig efter dine siddeknogler og måden, du lægger trykket i sadlen. Dette øger blodcirkulationen og  sikrer en blødere køreoplevelse. Samtidig mindskes stød og vibrationer fra vejen.

Slow Fit Foam

Polstringen er Selle Royal’s Slow Fit Foam, som også er kendt som memory-foam. Slow Fit Form gør enhver cykeltur mere komfortabel. Skummet former sig efter dine siddeknogler og måden, du lægger trykket i sadlen. Dette øger blodcirkulationen og sikrer en blødere køreoplevelse. Samtidig mindskes stød og vibrationer fra vejen.

En smart detalje ved denne sadel er, at den har Selle Royal’s integrerede klik-system, så du let kan montere en af deres sadeltasker uden montering. Klipsen sidder lige under sadlen (se billede), og kan klikkes tilbage i sadlen, hvis du ikke har behov for en sadeltaske.

Denne Selle Royal Aurorae sadel er i unisex-udgave. Det betyder, at sadlen hverken er for kort til mænd eller for lang til kvinder. Sadlen er designet til en afslappet (ret) siddestilling på cyklen (90 graders vinkling ift. vejen), som svarer til en komfortcykel / afslappet citybike.

Selle Royal – Komfort som fokuspunkt

Selle Royal har mere end 50 års erfaring med at udvikle komfortable sadler. Her tages højde for materiale, designs og avanceret teknologi. Selle Royal er altså mere end bare en sadel – det er et synonym for kvalitet.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Praktisk info

  • Fragt: Gratis fragt v/køb over 500 kr.
  • Levering: Vi leverer med GLS inden for 1-3 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her