Tunturi Havoc 24″

4.199,00 DKK

Tunturi Havoc er en junior mountainbike med 24″ hjul, og fås her i sort med røde detaljer. Denne model er perfekt til barnet i 8-10 års alderen, som gerne vil til og fra skole samt brænde krudt af i naturen.

Størrelse: 24"

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): P2071110 Kategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

Tunturi Havoc er en junior mountainbike med 24″ hjul, og fås her i sort med røde detaljer. Denne model er perfekt til barnet i 8-10 års alderen, som gerne vil til og fra skole samt brænde krudt af i naturen.

Shimano Altus Geargruppe

Tunturi Havoc er udstyret med 21 (3×7) udvendige Shimano Altus gear, så der er rigeligt med gear. Altus er robust og er designet til at kunne håndtere høje hastigheder, både på landevejen og i skoven, mens det er med lav gearing til de bakkede og hårde terræner.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Havoc 24″ bremser effektivt under alle forhold, er cyklen udstyret med mekaniske Tektro skivebremser. Mekaniske skivebremser fungerer ved hjælp af et kabeltræk, og sikrer kraftig opbremsning under høje hastigheder. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Mere om Tunturi Havoc 24″

Denne Tunturi mountainbike er bygget med 24″ hjul, som passer børn i 8-10 års alderen. Se billede for størrelsesguide og geometri. Cyklen fås i en mørkegrå/sort farve med røde detaljer. Grundet de to håndbremser, har Havoc ingen fodbremse.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Hjulstørrelse

Ekstraudstyr inkl. i prisen

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage. Børnecykler sendes så vidt muligt med GLS til Pakkeshop.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her

Tilbehør til Tunturi Havoc 24"