Tilbud

UVEX City Light

Vejl. pris:   999,00 DKK

UVEX City light er en sporty og velsiddende cykelhjelm, der har synligheden i højsæddet. Under hjelmens yderskal er der placeret 4 LED lys strips (2 i front og 2 bag på hjelmen). Dette gør dig mere synlig i de mørke timer, så din trafiksikkerhed øges. UVEX City Light kan altså siges at være én af markedets mest synlige hjelme. for at gøre cyklisterne synlige i de mørke timer. LED strtipsene kan enten lyse konstant eller blinke.

Størrelse: S

Farve: Sort

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4107520217 Kategorier: ,

Beskrivelse

UVEX City light er en sporty og velsiddende cykelhjelm, der har synligheden i højsæddet. Under hjelmens yderskal er der placeret 4 LED lys strips (2 i front og 2 bag på hjelmen). Dette gør dig mere synlig i de mørke timer, så din trafiksikkerhed øges. UVEXs City Light kan altså siges at være én af markedets mest synlige hjelme. for at gøre cyklisterne synlige i de mørke timer. LED strtipsene kan enten lyse konstant eller blinke.

LED Stripsene kan enten lyse konstant eller blinke. For at lade hjelmens lygter op, indsættes et USB-stik i nakken af hjelmen.

UVEX City Light kan bruges til alle cykelformål. Hjelmen pasform er god til de fleste hoveder og kan justeres i nakken med et skruespænde. Denne model kommer med 18 lufthuller for god ventilation og vejer kun 320 gram.

Størrelser: S: 52-56 cm.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Vægt

Ca. 320g.