TILBUD Tilbud

Winther 300 Pige

Vejl. pris:   3.599,00 DKK

Winther 300 Pige er en smart og kvalitetsorienteret børnecykel i rød med 24″ hjul. Winther 300 er bygget til kørsel til og fra skole og kommer i et aluminiumsstel, så cyklen ikke bliver for tung. Cyklen er bygget med 37 indvendige Shimano Nexus gear.

Størrelse: 24"

Farve: Creme, Rød

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hcy-9101731124 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Winther 300 Pige er en smart og kvalitetsorienteret børnecykel i rød med 24″ hjul. Winther 300 er bygget til kørsel til og fra skole og kommer i et aluminiumsstel, så cyklen ikke bliver for tung. Cyklen er bygget med 7 indvendige Shimano Nexus gear. Kæden er beskyttet af en kædeskærm, så vedligeholdelsesniveauet holdes lavt. Desuden kommer cyklen med fodbremse og en håndbremse på forhjulet. Winther 300 kommer med en citybike-geometri, så man hverken sidder for ret eller for foroverbøjet, men opnår en komfortabel siddestilling.

Winther 300 Alu Pige kommer i rød med cremefarvede detaljer. Hjulene er størrelse 24″, så cyklen passer børn i alderen 8-10 år. Med i prisen følger ekstraudstyr i form af bagagebærer, skærmsæt, kædeskærm, støtteben og en forsikringsgodkendt lås.

Yderligere information

Farve

,

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse