Gazelle

Hos Cykelgruppen har vi ét af Aarhus’ og måske Danmarks største udvalg af elcykler fra det hollandske kvalitetsmærke, Gazelle.

Royal Dutch Gazelle har været et kendt navn i Holland i mere end 125 år. Cyklen er en vigtig del af vores daglige liv. Derfor har det hollandske firma siden 1892 bestræbet sig på at lave cykler af høj kvalitet med et let, intelligent og innovativt design.

Nothing Rides Like A Gazelle

Som mottoet siger, er der intet der kører så godt som en Gazelle. Holland er verdens største cykelnation, hvorfor der især tages udgangspunkt i den hollandske efterspørgsel ved udvikling af Gazelle cykler. Det betyder blandt andet, at der lægges her vægt på en cykellivsstil, hvor ryggen ikke belastes og komfort vægtes i top. Her kan du komme fra A til B i hverdagstøj uden sved på panden.

Der er i dag mere end 15 millioner Gazelle cykler og elcykler ude på landevejene verden rundt. Du kan derfor være sikker på, at du får en cykel, som er gennemtestet og tjekket til mindste detalje. Dette gælder både motor, stel, gear og bremser.