Nishiki

Cykler fra Nishiki sikrer dig en god cykeloplevelse og gør hverdagens transport let som en leg. Nishiki-cykler er tilpasset dagligdagens behov, så du kan komme komfortabelt og godt frem til arbejde eller i skole. Nishikis elcykler er desuden meget populære, da motoren hjælper dig godt på vej på cykelstierne. Se vores udvalg af cykler fra Nishiki her på siden.

Læs mere..

Nishiki cykler – Danmarks letteste hverdagscykel

Nishikis cykler bliver både designet og udviklet i Danmark, og derfor kan du være helt sikker på, at din cykel fra Nishiki lever op til høje krav og standarder. Nishiki-cykler er kendt for at være produceret i flot design samtidig med, at kvaliteten er helt i top. Nishiki er desuden helt med på bølgen i udviklingen af nye cykler, og Nishiki-cykler er derfor lavet med solide cykelteknologier.

Cykler fra Nishiki er designet til hverdagen, så du let kan komme fra A til B. Desuden kan du tage din cykel fra Nishiki med på skovtur eller en hyggelig køretur på landevejen.

Priserne på Nishikis cykler er i en klasse, hvor alle kan være med. At have en god hverdagscykel er nemlig vigtigt for Nishiki, og det bør være en mulighed for alle.

Nishiki elcykler i god kvalitet

Nishikis elcykler bliver lavet med den allerbedste kvalitet af aluminium, og med en elcykel fra Nishiki er du derfor godt kørende. Motoren hjælper dig op af de hårde bakker, så du kan nyde cykelturen i fulde drag.

Se eventuelt vores elcykler med baghjulsmotor her, eller gå på opdagelse i vores dame-elcykler her.

Er Nishiki et godt mærke?

Nishiki er et godt mærke af cykler, da kvaliteten er god. Samtidig er priserne på cykler fra Nishiki gode, så alle kan være med.

Hvad koster en Nishiki cykel?

Cykler fra Nishiki koster mellem 4.999 kr. og 29.999 kr. hos Cykelgruppen.dk. Prisen på en Nishiki-cykel afhænger af cyklernes forskellige features og funktioner. Du kan finde en cykel fra Nishiki, der matcher dine behov og dit budget.

Køb din Nishiki cykel hos Cykelgruppen.dk

Hos Cykelgruppen.dk har vi et stort udvalg af de gode cykler fra Nishiki. Du kan finde både citybikes, elcykler, damecykler og mange flere.

Har du spørgsmål til vores Nishiki-cykler, eller er der andet, du er i tvivl om? Så er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@cykelgruppen.dk eller telefon 8612 2899. Vi vil også med glæde vise vores flotte Nishiki-cykler frem i vores hyggelige butik i Aarhus eller Egå.