Egå: +45 86 74 22 11
ROWI: +45 86 12 28 99
Hasle: +45 86 15 66 77

Regler, Salgs- & Leveringsbetingelser

Når du handler hos Cykelgruppen.dk, yder vi fragtfri levering ved køb over DKK 500,00.

Har du købt din en cykel, skal du efter modtagelse blot:

  • Montere pedaler (OBS på forskel på venstre (L) og højre (R) pedal)
  • Rette styr og sadel efter dit behov
  • I nogle tilfælde sætte forhjulet på
  • I nogle tilfælde montere evt. ekstraudstyr
  • Cykelgruppen monterer såvidt muligt ekstraudstyr og komponenter inden afsendelse. Dette afhænger dog af cykelkassens størrelse.
  • Så er du ellers klar til at drøne derudaf.

Nedenstående betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Cykelgruppen.dk:

Betaling:
I webshoppen kan der betales med VISA/Dankort | MasterCard | JCB | Maestro | MobilePay | Bankoverførsel.

Beløbet hæves, når varen afsendes.

Vær opmærksom på, at mange danske betalingskort har en begrænsning på DKK 25.000,-. Evt. beløbsgrænse kan ændres efter aftale med egen bank.

Dokumentation & Vejledning:
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Cykelgruppen.dk. Ønskes yderligere oplysninger og rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

Fortrydelsesret:
Cykelgruppen.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, varen modtages. Fortrydes købet, skal Cykelgruppen.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, varen kom i hænde. Køber har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette gælder også for emballage og infoskilte tilhørende varen. Køber skal selv afholde omkostninger forbundet med at returnere varen.

Et køb kan fortrydes ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Levering og transport:
Levering af varer fra Cykelgruppen.dk anses for sket, når kunden har modtaget varen. Ordrer på ”almindelige varer” sendes med GLS Danmark, mens cykler og elcykler sendes med FREJA. Visse børnecykler og løbecykler sendes ligeledes med GLS Danmark.
Dette gælder medmindre andet er aftalt særskilt mellem køber og Cykelgruppen.dk.

Ordren afsendes så vidt muligt samme dag, ellers inden for 48 timer efter bestilling. Typisk opleves leveringstid på 2-3 hverdage.
Ved FREJA Cykellevering ringer transportør typisk til kunde inden levering.
Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Pris & Levering:
Alle priser på Cykelgruppen.dk er inkl. moms, men ekskl. Porto/fragt.
Priser kan variere fra webshop til butikkerne.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra GLS’s / FREJA’s ”Carry On” (Fly) gældende rater.
Fragt til øerne (Bornholm, Samsø m.fl.) kan afvige fra generelle fragtregler grundet tillæg. I disse tilfælde kontaktes kunden ang. evt. tillæg.

Risiko for varer:
Risiko for varer bestilt på Cykelgruppen.dk overgår til køber, når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen beskadiget eller forringet, efter at køber har fået den i hænde, bevares fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsom eller manglende omsorg fra købers side.

Eventuelle fejl/mangler skal underrettes til Cykelgruppen i rimelig tid efter modtagelse af varer. Kontaktes Cykelgruppen ikke i rimelig tid, anses ordren som korrekt leveret.

Klager:
Det nye klagesystem samler alle forbrugsklager over vare- og serviceindkøb foretaget i EU og bringer webshop og forbruger tættere på hinanden. For forbruger betyder dette, at de nu har mulighed for at klage direkte til den europæiske webshop, hvor de har købt en vare/service, som ikke har levet op til forventningerne.
Link: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Oplysningspligt:
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 3 år iht. Bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via Cykelgruppen.dk. Ønsker kunden at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten, sendes en e-mail til info@cykelgruppen.dk.

Vi håber, at ovenstående giver et indblik i de forskellige leveringstider og betingelser. Er dine varer længere tid undervejs end forventet, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Ved bestilling af både lagervarer og varer angivet som bestillingsvarer, forbeholder Cykelgruppen.dk sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet, når bestillingsvarerne er på lager.

Bliv en del af kundeklubben

VI SENDER DIG SPÆNDENDE NYHEDER