Egå: +45 86 74 22 11
ROWI: +45 86 12 28 99
Hasle: +45 86 15 66 77

Regler & salgs- og leveringsbetingelser

Fragtfri levering fra køb over 500,-
 
Salgs- og leveringsbetingelser for cykelgruppens webshop.
 
Når du har modtaget din nye cykel, skal du blot:
– montere pedalerne, der er forskel på Højre (R) og venstre (L)
– rette styret og sadel, så det passer netop dig
– sætte forhjulet på
– tjekke bremser
– evt. ekstra udstyr ved bestilling af cykel
– Så er du klar til at drøne derudaf.
 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Cykel gruppens Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Cykel gruppens Webshop.
 

Betaling
I webshoppen kan der betales med:

Dankort / Visa/Dankort / Mastercard / JCB / Maestro

Beløbet hæves, når varen afsendes.

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Cykelgruppens Webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Cykelgruppens Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS (cykler med danske fragtmand), hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Cykelgruppens Webshop.
Dette betyder, at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på nærmeste posthus i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Det nye klagesystem samler alle forbrugerklager over vare- og serviceindkøb foretaget online i EU og bringer webshop og forbruger tættere på hinanden. For forbrugerne betyder det, at de nu har mulighed for at klage direkte til den europæiske webshop, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne.

Link til ODR- http://ec.europa.eu/consumers/odr

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. 
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Cykelgruppens Webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Cykel gruppens Webshop. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Cykel gruppens Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Cykelgruppens Webshop.

Fortrydelsesret
Cykelgruppens Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Cykelgruppens Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 3 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@cykel-gruppen.dk

Pris og betaling
I Cykelgruppens Webshop har du mulighed for at betale med Dankort. Alle priser i Cykelgruppens Webshop på web-adressen http://www.cykelgruppenshop.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Priser kan variere fra webshop til butikkerne.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark “Carry On”(Fly) gældende rater.