Centermotor

Er du på udkig efter en ny elcykel, og har du hørt, at en centermotor kunne være noget for dig? En elcykel med centermotor beskrives af mange som det mest komfortable og stabile elsystem, grundet dens måde at trække på. Køreegenskaberne er meget naturlige, da motorkraften overføres til baghjulet som energi på en almindelig cykel. En centermotor lærer dig desuden at kende – ment på den måde, at den tilpasser assistanceniveauet efter dit tråd, så du har mulighed for at spare på batteriet.

Hvordan føles en centermotor?

En centermotor beskrives af rigtig mange som det mest komfortable elsystem. Dette skyldes, at motorkraften overføres til baghjulet, hvilket vi er vant til fra almindelige cykler. Desuden tilpasser en centermotor sig dit tråd, således at den tilpasser sin assistance ud fra hvordan du træder. Du har dermed mulighed for at spare strøm og øge rækkevidden på en batteriopladning.

Hvilke elcykler med centermotor findes der?

Her finder du vores elcykler med centermotor. Der findes både modeller med indvendige og udvendige gear. Generelt er indvendige gear lettere at vedligeholde, da de ikke kræver ligeså meget som de udvendige gear. Cykelgruppen har elcykler med motorsystemer fra Bosch, Yamaha, Promovec og Shimano, når vi snakker centermotor. Vi fører elcykler med centermotor i mærker fra bl.a. Gazelle, Koga, MBK, Nishiki, Raleigh, Sparta og Winther. Har du set på en model fra dette mærke, som ikke skulle fremgå på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os, da vi har mulighed for at skaffe hele disse mærkers sortiment.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.