Jerseys

Cykeltrøjer (eller jerseys) er en nødvendighed for dig, som cykler længere ture. Cykeljerseys er tætsiddende og udstyret med lommer i ryggen for, at du kan have ekstra oppakning med på turen. Hvis du skal i skoven eller på landevejen, er det altid en god idé med en ekstra slange og evt. en bar eller gel. Cykelgruppen har jerseys fra Endura og Craft til både mænd og kvinder.

Hvorfor vælge en cykeljersey?

En cykeljersey / cykeltrøje er for det første mere svedabsorberende end en almindelig t-shirt. Dermed vil din cykeltur blive mere komfortabel, og du vil ikke lugte af sved i samme grad, som hvis du cykler i en almindelig t-shirt. Cykeltrøjer er også længere i ryggen, så der tages højde for din foroverbøjede siddestilling på cyklen.
Mange jerseys er med lommer i ryggen og lynlåslukning på brystet/maven, så de er nemme at tage af og på, og du kan have ekstra ting med på turen.

Craft – Et grønnere valg

Hos Cykelgruppen har vi cykeltøj fra Craft. Craft er til den miljøbevidste cykelrytter, da der under produktionen tages højde for en grønnere fremtid. I indfarvningsprocessen anvendes 75% mindre vand, 67% mindre kemikalier og 39% mindre energi i forhold til den traditionelle indfarvningsproces på cykeltøj. Vi har Craft cykeltøj – også jerseys – til både mænd og kvinder.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.