Elcykler

Her får du et overblik over alle vores elcykler. Hos Cykelgruppen har vi elcykler med alle tre motorsystemer: Centermotorforhjulsmotor og baghjulsmotor. Vi har elcykler i forskellige prisklasser, startende fra 11499,-. Vores elcykler er af høj kvalitet og nøje udvalgt for at opfylde de flestes behov. Tag et kig på brandet Centurion, hvor du både kan finde sportsorienterede og praktiske elcykler. Eller prøv en Gazelle-elcykel, hvor du kan sikre dig, at ryggen ikke belastes. Derudover har vi elcykler fra mærkerne KogaNishikiPrincipiaPromovecRaleighSparta og Winther.

Du kan læse mere omkring de forskellige motorsystemer og mærker ved at klikke ind på hhv. centermotor, forhjulsmotor og baghjulsmotor i menuen ovenfor. Ellers står vi altid klar til at hjælpe dig i vores butikker.

Få medvind på cykelstierne med en elcykel

Elcykler er det perfekte transportmiddel til dig, som vil spare tid på at finde en parkeringsplads samt slippe for myldretidstrafik og de mange udgifter, der er forbundet med at have en bil. Med en elcykel kommer du hurtigt fra A til B, du får mere motion, og dit energiniveau er helt i top, når du når frem til din destination.

Du kan genvinde cykelglæden, når du ikke længere skal bekymre dig om bakkerne på vej hjem fra arbejde. Du kommer nemmere afsted end med en normal cykel, og så slipper du endda for sved på panden. Elcyklen gør meget af arbejdet for dig, men du får stadig motion ved at træde i pedalerne.

For ældre og andre med nedsat styrke i knogler, led og muskler er det en skånsom og behagelig måde at komme rundt på. Motion er vigtig, og med en elcykel bliver det hele lidt nemmere. Den batteridrevne hjælpemotor tager kampen, så du kan nyde en behagelig tur.

Se vores udvalg af elcykler til herre og elcykler til kvinder.

Mød tre solide brands: Gazelle, Winther og Centurion

Hvilken elcykel skal du så vælge? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige brands og typer af elcykler. Hos Cykelgruppen har vi samlet et sortiment af forskellige kvalitetsmærker. Her får du et indblik i tre af vores stærkeste mærker: Gazelle, Winther og Centurion.

Med en Gazelle-elcykel bliver du en del af den hollandske, kvalitetsbevidste cykelfamilie med mottoet ”Nothing rides like a Gazelle.” Netop kropsholdning er vigtig for det rutinerede brand, der har eksisteret i 130 år. Det er komfortabelt at cykle oprejst og behageligt og en sidegevinst er, at du ikke belaster ryggen. Desuden går virksomheden meget op i bæredygtighed og udvikler hele tiden nye, innovative cykler.

Med en Winther-elcykel er fokus holdbarhed, lav vedligeholdelse og kvalitet. Til overkommelige priser kan du få god komfort, balance og et effektivt batteri. Det danske brand Winther er et af Danmarks mest kendte cykelmærker – og ikke uden grund. I samarbejde med HF Christiansen har Winther produceret cykler og specialkøretøjer til hele familien siden 1932. Erfaring og traditioner gør en Winther-elcykel perfekt til hverdagen i det danske vejr. Elcyklerne er nemlig lavet i robuste materialer som aluminium.

Med en Centurion-elcykel får du et enkelt, æstetisk og elegant design, og samtidig er funktionaliteten i top. Centurion er et dansk brand, der siden 80’erne har fokuseret på at skabe komfort og glæde for de kvalitetsbevidste cyklister. Vælger du Centurion, får du en stabil og nordisk æstetisk elcykel, som ikke koster det hvide ud af øjnene.

FAQ – hyppige spørgsmål til elcykler

Hvor langt kan en elcykel køre?

Rækkevidden for en elcykel afhænger af flere forskellige faktorer, heriblandt placering af motor, motorproducent, cykeltype og batteristørrelse. Derudover spiller cyklistens vægt, hvor meget du træder i pedalerne, vejrforhold med mere også en rolle.

Hvor hurtigt må en elcykel køre?

Hvor hurtigt du må køre på elcykel afhænger af, om du har en almindelig elcykel eller en Speed pedelec. På en almindelig elcykel, der er lovligt godkendt i Danmark, får du assistance til at træde i pedalerne op til 25 km/t. Med en speed-model kan du komme helt op på 45 km/t.

Elcykler er godt for både dig og miljøet

At hoppe på cyklen er et godt alternativ til at tage bilen, både når det gælder miljøbevidsthed, økonomi og sundhed. Ifølge Samvirke udleder en bil pr. kilometer 132 gram Co2, mens en elcykel kun udleder 12 gram Co2 pr. kilometer. Et grønnere samfund er et fælles fremtidsmål, og ved at lade bilen stå i carporten og hoppe på din elcykel kan du være med til at tage ansvar.

Det er ikke nogen nyhed, at motion er godt for din krop. Men vidste du, at frisk luft er mindst lige så gavnende for din sundhed? Frisk luft gør det muligt at trække vejret dybere og længere, og på denne måde bliver mere ilt transporteret rundt i din krop. Du kan altså slå to fluer med ét smæk, da du får mere energi af at tage (el)cyklen på arbejde end at knokle på en motionscykel i fitness.

Køb din elcykel hos Cykelgruppen

Hvis du er i tvivl om de forskellige slags motorer, batterier eller bare gerne vil dele dine overvejelser om køb af elcykel, så er du mere end velkommen til at kontakte os eller stikke hovedet forbi en af vores butikker i Aarhus og Egå.