Foldelåse

Har du hørt om foldelåse? I Danmark bliver der i gennemsnit stjålet en cykel hvert 7. minut. Derfor er det en god idé at få låst cyklen ordentligt, når man går fra den! En foldelås er et sikkert og fleksibelt valg til at låse cyklen.

Hvis du søger en kraftig og sikker lås, som kan låse cyklen fast til noget, kan vi anbefale en foldelås. Foldelåsen fungerer lidt ligesom en tommestok, da den kan foldes sammen og ud. Desuden er denne type lås lang nok til at kunne nå rundt om f.eks. en lygtepæl. Vi har foldelåse fra ABUS i flere forskellige designs og sikkerhedsniveauer. Foldelåsene er bygget i et kraftigt materiale (enten stål, hærdet stål eller granit), hvilket gør dem svære at bryde op. Til de forsikringsgodkendte låse medfølger 2 nøgler. Skulle du ske at smide nøglerne væk, kan du selv bestille nye nøgler.

Hvorfor en foldelås?

Foldelåse er meget svære at bryde op. Låsene er lavet i kraftige materialer og deres led er umulige at twiste og bryde op. ABUS' foldelåse er testet til at kunne håndtere frost og deres granit-udgaver kræver en vinkelsliber med diamantskær for at kunne skære dem op. Foldelåsene er – trods deres robusthed – fleksible, da de let kan foldes sammen og opbevares på cyklen. De er desuden lange nok til at kunne nå rundt om et cykelstativ, en lygtepæl eller noget tredje.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.