Skoovertræk

Uanset vejret er det altid fedt med en tur på cyklen! I efteråret og vinterhalvåret kan det dog blive både koldt og vådt for fødderne. Dette kan du undgå med et par skoovertræk. Om du cykler med hverdagssko, løbesko eller kliksko, så har vi skoovertræk, som passer til dine sko. Vi har skocovers fra GripGrab og BBB. Vores modeller kommer i forskellige isoleringer alt efter behov. Desuden er alle vores skoovertræk vandtætte, så du beskytter dine fødder mest muligt.

Hvilke skoovertræk skal du bruge?

Skoovertræk findes i mange forskellige designs og størrelser. Dit valg af skocover skal komme an på, hvilke sko de skal bruges til, og på hvilken årstid du cykler.

Hvis du cykler i efteråret, inden det bliver alt for koldt, bliver det for varmt med vores tykkeste (mest isolerede) skoovertræk. Har vil vi i stedet anbefale, at du vælger et skocover i et vandtæt materiale med mild isolering.

Er du på udkig efter et overtræk til vintermånederne, skal du kigge efter de velisolerede modeller. Disse sidder tæt til skoen og holder fødderne varme til helt ned omkring -10 grader. Skovertrækkene er vandtætte og holder derfor både regn, sne og slud væk fra skoen.

Om du cykler i almindelige sko eller kliksko betyder også noget for dit valg af skocovers. Hvis du cykler i hverdagssko, er den mest praktiske model GripGrab Dryfoot, da denne er lettere at få af og på.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.