Ladcykler

Ladcykler bliver mere og mere populære i bylivet. Med en ladcykel kan både du og passagerer komme på tur sammen. Om det er til børn, venner, familie, hunden eller til varer. Vi har ladcykler til alle formål. Hos Cykelgruppen og i butikken, Rowi Cykler i Aarhus, har vi et udvalg af ladcykler, som du sagtens kan komme ud at testkøre.
Vi har ladcykler fra mærkerne Gazelle, Centurion og Nihola. 

Nihola

Nihola er et dansk ladcykelbrand skabt af NIels HOlme LArsen. Nihola laver både ladcykelmodeller til personer, til kæledyr og til varer. Alle modeller kan vælges med og uden elsystem. Denne ladcykel bygges på bestilling, så du får lige netop den cykel, du efterspørger. Købes ladcyklen med elsystem, er det det danske Promovec elsystem som monteres.

Centurion Challenger E-Cargo

Skal du ikke have personer med på turen, og skal ladcyklen kun bruges til varer? Så er Centurions Challenger E-Cargo et godt valg for dig. Modellen kommer med et stort lad i fronten. Af vores tre ladcykler, føles denne model mest som en almindelig cykel, da du har ét forhjul og ét baghjul. Challenger E-Cargo kommer med et Promovec elsystem, som gør turen endnu lettere.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.