Centurion Challenger E-Cargo Ladcykel

24.499,00 DKK

Varenummer (SKU): 9032391543 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Centurion Challenger E-Cargo er en nyskabende ladcykel, som er super let at manøvrere. Denne type ladcykel er med sit store lad perfekt til at fragte varer og reklameartikler. Med sine enkle løsninger, det smart placerede batteri og et komfortorienteret design med god plads i cargoladet, kan Centurion Challenger E-Cargo klare stort set alle opgaver. Med denne ladcykel er alt tilbehør inkluderet i prisen.

Shimano Acera Geargruppe

Challenger ECargo er bygget med 9 udvendige Shimano Acera gear. Shimano Acera er skabt til den aktive rytter, og er både hurtig, let og præcis, hvilket sikrer en god ydeevne. Acera er desuden robuste, så du kan presse din cykel året rundt.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at Centurion Ladcyklen bremser effektivt i al slags vejr, er den udstyret med hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiven af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning. Da der er to håndbremser, har denne cykel ikke nogen fodbremse.

Smart og brugervenligt Promovec elsystem

Challenger E-Cargo er bygget med en kraftig 250W baghjulsmotor fra danske Promovec. Motoren er let, simpel og støjsvag, og den er bygget til at assistere dig ved blot at træde i pedalerne. Motoren trækker altså uanset hvordan du træder. Hjælpen fra en baghjulsmotor kan typisk beskrives som et behaveligt, jævnt skub.

Displayet er Promovec Connect+, som er et revolutionerende display til fremtidens elcykler. Connect+ er minimalistisk og simpelt bygget, så cyklisten let kan se batteriopladningen og styre, hvor meget assistance, motoren skal give. Displayet har 2 knapper, som styrer motorassistance og som kan tænde og slukke de integrerede lygter. Connect+ har indbygget Bluetooth system, som giver mulighed for at forbinde mobilen og elcyklen via en app (både tilgængelig på iOS og Android). På app’en kan man se hastighed, kort, distance, og meget mere.

Batteriet er gemt smart under frontladet. Det er let at af- og påmontere i forbindelse med opladning. Som standard kommer Centurion Challenger E-Cargo med et 11 AH batteri, svarende til 400 Wh. Dette kan dog opgraderes til et 15,6 AH (561 Wh) eller 17,4 AH (626 Wh).

Køb Centurion Challenger E-Cargo Ladcykel

Som udgangspunkt kan du kun købe denne ladcykel i vores fysiske butikker. Ladcyklen laves kun i Unisex stel og Onesize størrelse. Challenger E-Cargo laves i matsort, matgrøn og mathvid. Alle med Brooks lædersadel og håndtag samt justerbart styr. Kontakt os via mail eller telefon for bestilling. 

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

,

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , ,