Black Iron Horse IBEX 2

45.549,00 DKK

Varenummer (SKU): IBX-2-BLKBLK-ES Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

IBEX – 2 er Black Iron Horse mest kompakte og nyeste model, den kommer som standart med en bænk til 2 børn, og med masser af fantastiske features.

FORHJULSSTYRING
IBEX el-ladcykel er en unik transportløsning, der skiller sig ud på flere måder b.la. med dens forhjulsstyring, som giver en enestående manøvredygtighed, der gør det nemt at navigere i byen og på smalle stier.

EKSTRA AFFJEDRING
Den ekstra affjedring under ladet sikrer en behagelig køreoplevelse, uanset om du transporterer børn, daglige indkøb eller hvad du ellers skulle ønske at køre med. Bumpene på vejen absorberes, hvilket gør turen mere behagelig.

MERE BÆREDYGTIGHED
IBEX el-ladcykel er mere bæredygtig da ladet er lavet af genanvendt dansk plastik, hvilket hjælper med at reducere affald og støtte den lokale økonomi.

KOMPAKT
IBEX el-ladcykel er meget kompakt. Selv med sit rummelige lad er den nem at parkere og passer ind i mange forskellige miljøer, hvilket gør den ideel til bykørsel.

FØRSTEKLASSES KOMFORT
IBEX el-ladcykel er det perfekte valg hvis du ønsker en ladcykel, der kombinerer førsteklasses teknologi, komfort, kompakthed og bæredygtighed. Den gør transport enkel og miljøvenlig samtidig med at den leverer en fremragende køreoplevelse.

Sikkerhed, komfort og rummelighed

Black Iron Horse er designet med et stort lad, som rummer plads til 2 børn. Ladet består som udgangspunkt af et stort sæde med to siddepladser, hvor der er 2 stk. 3-punkt seler, så børnene er spændt sikkert fast.

For at sikre børnene/passagererne, er stellet modificeret, så der er placeret en stålramme rundt om kassen. Stålrammen modvirker blandt andet skader ved kollisioner fra alle sider. Selve ladet er lavet i genanvendt plast, som er det, Black Iron Horse har brugt mest tid på at udvikle. Ladet er 95 cm. bredt, hvilket er smallere end diverse andre ladcykler. Denne model har derfor en fordel i forbindelse med overhalinger og parkeringer.

Ladet kan, foruden børn, rumme en voksen, et kæledyr, varer eller bagage. Ladet er derfor også dybere end på de fleste ladcykler, så der er god plads til det hele.

Kvalitet og teknik

Black Iron Horse er dansk designet og dansk produceret. Her tjekkes alle cykler igennem fra top til tå, så alt spiller når ladcyklerne sendes ud af fabrikkerne. Både Ibex 2 og alle de andre modeller er lavet af robuste præcisionsstålrør, hvilket firmaet har over 25 års erfaring med.

IBEX er designet med kraftige og pålidelige Shimano skivebremser på både forhjul og baghjul. Skivebremser sikrer god bremseeffekt uanset vejrforhold og belastning i ladet. Du kan derfor trygt cykle rundt med børnene i ladet. For at gøre cyklen ekstra smart, er denne model med 5 indvendige Shimano gear med elektronisk gearskifte, som er koblet op på den kraftige Shimano E6100 centermotor. Gearskiftet kan nemt betjenes via to små knapper på siden af styret. En fin detalje er, at cyklen automatisk skifter ned til 1. gear, når cyklen standser (f.eks. ved et lyskryds).

IBEX har også to integrerede forlygter samt en baglygte, som alle er koblet direkte til Shimano centermotoren. Lygterne betjenes simpelt ved et tryk på en knap på styret. Forlygten er en AXA lygte med 20 Lux, som kan lyse ca. 40 meter frem og ses på en afstand på helt op til 2.500 meter. Baglygten er fra tyske Busch & Müller, og sidder diskret placeret i enden af stellet. Baglygten kan ligeledes ses på god afstand.

Andre kvalitetsfaktorer ved Black Iron Horse er, at de har parkeringsbremse, punkteringshæmmende dæk fra Schwalbe og dobbeltbundne fælge, som sikrer god styrke mod den høje vægt, en ladcykel har.

Shimano E6100 Motorsystem

Black Iron Horse IBEX2 er bygget med en af markedets bedste elsystemer: Shimano E6100. Denne centermotor yder høj trækkraft med stabilitet og komfort. Shimano producerer både gear, bremser, motorsystemer m.m. De er indenfor cykelverdenen et af de mest anerkendte brands, hvilket gør dem til den perfekte motorleverandør til IBEX.

Shimano elsystemet har tre assistanceniveauer og kan yde en motorkraft på helt op til 60 Nm. Motoren, gearskiftet og lygterne betjenes alle på styret. Her har du et display, som bl.a. kan vise hastighed, gear og batteriets rækkevidde.

Hvorfor en Black Iron Horse?

Hvis du endnu ikke er overbevist om, hvorfor du skal vælge en Black Iron Horse som din næste ladcykel, så har vi her to nøglefaktorer, som kan hjælpe dig det sidste skridt:

Bæredygtighed

Bæredygtighed har fra starten været på Black Iron Horse’s dagsorden. Ladcyklen er både et behageligt OG bæredygtigt transportmiddel. Både ladet, sæderne og dele af udstyret er lavet i bæredygtige og genanvendelige materialer. Det grønne udtryk sikres også ved at indhente materialer fra Danmark og Norden.

Dansk Design

ALLE modeller er designet og produceret i Danmark. Størstedelen af materialer er fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og Tyskland. Stellene svejses i Skive i Jylland, mens ladene smeltes og støbes af genanvendt plast på Sjælland. Alle cykler færdigbygges med omhu og kærlighed i København.

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Gear

Forbremse

Bagbremse

Batteri

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

Vægt

Total Længde

190 cm

Total Bredde

94 cm

Max længde i kasse

66 cm

Max bredde i kasse

92 cm

Max lasteevne

220 kg