Bagagebærer, Kurve & Tasker

Står du og har brug for plads til mere oppakning på cykelturen? Hos Cykelgruppen har vi et bredt udvalg af bagagebærer, cykelkurve og cykeltasker. Der er altså intet som skal stå i vejen for, at du finder netop det produkt, som passer dit behov bedst!

Bagagebærer

Når du shopper efter bagagebærer er det vigtigt, at du undersøger, hvad der er kompatibelt med din cykel. Størstedelen af alle citybikes og elcykler er udstyret med skruer til at kunne montere en bagagebærer, mens det på sportscykler ofte kan være lidt sværere, hvorfor man i stedet kan montere en bagagebærer på sadelpinden. I nogle tilfælde kan du dog også montere en standard bagagebærer på en sportscykel.

Cykelkurve

Vi har både cykelkurve til at kunne gå på foran og bagpå cyklen. Vi fører et sortiment af KlickFix, Basil, BikePartner, Atran Velo m.fl. Vi har både cykelkurve  som fastmonteres og som kan tages af og på efter behov. Alle i mange forskellige designs og størrelser.

Cykeltasker

Står du og mangler en cykeltaske, har vi et bredt udvalg af Ortlieb cykeltasker. Disse er 100% vandtætte og fås i mange forskellige designs, farver og størrelser. Taskerne er lette at tage af og på cyklen, da de med et krogesystem sættes på cyklens bagagebærer.

Øvrig oppakning

Behøves oppakningen ikke at være så stor som bagagebærer, cykelkurve og cykeltasker, har vi også en række forskellige styrtasker, steltasker og sadeltasker fra bl.a. Ortlieb, BBB og SKS.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.