Cykellygter & Reflekser

Cykellygter & Reflekser er med til at gøre dig mere sikker i trafikken. Hos Cykelgruppen har vi lygter & reflekser i forskellige størrelser og til forskellige formål.

Hvis du skal brug cykellygter til bykørsel, har vi både forlygter og baglygter i forskellige lysstyrker og som kan ses godt fra siden. En cykellygte kan monteres forskellige steder på cyklen. Vi har valgt at have et bredt udvalg, så du finder den cykellygte, der passer bedst på din cykel.
Skal du i skoven eller på landevejen, er det vigtigt med kraftige cykellygter. Uanset behovet har vi et stort sortiment af lygter fra Cateye, Smart og ABUS. 

Cykellygter til ethvert behov

Hvis du kører i byen det meste af tiden, har du ofte belysning fra lygtepæle. I det tilfælde er det ikke nødvendigt med de helt kraftige cykellygter. Til gengæld er det klogt at investere i et par lygter med god belysning og som kan ses både forfra og fra siden.

Skal cyklen også bruges på landevejen, er det vigtigt med et sæt cykellygter, som kan lyse vejen godt op, og som kan ses på god afstand. Disse monteres ofte på styr og sadelpind.

Hvis du skal en tur i skoven, kan det også være godt med kraftige lygter. Her findes både projektørlygter og almindelige cykellygter. Det er en god idé at vælge lygter, som kan lyse op for dig, da du hurtigt kan komme ud for forhindringer.

Uanset om dine cykellygter skal være kraftige eller blot synlige, findes der både batteridrevne og USB-genopladelige modeller. De batteridrevne lygter er – som du kender dem – nemme at skifte batterier på, og de skal ikke tages med ind. De nye USB-lygter lades op med et USB-kabel og er nemme at af- og påmontere.

Korrekt montering af cykellygter

Mange tror, at en cykellygte skal pege ligeud, så den kan lyse mest muligt frem. Dette er dog forkert, da det ofte resulterer i at blænde eller irritere modkørende. Ligesom på en bil, skal dine cykellygter pege gradvist ned. På denne måde lyses vejen ordentligt op for dig, og du gør dig synlig uden at blænde.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.