Cykelpumper

Her finder du vores udvalg af cykelpumper. Hvad end du skal bruge en cykelpumpe som en fodpumpe, håndpumpe eller en anden minipumpe, så finder du det lige her. Cykelgruppen har cykelpumper fra Contec, SKS, Zefal, BBB og BikePartner.

Vi anbefaler, at du pumper din cykel hver 2. til 3. uge. Dette er med til at skabe en mere behagelig cykeltur, da din cykel kører lettere. Desuden er dit dæk og din slange er ikke ligeså udsat for punkteringer.

Hvilken cykelpumpe skal du vælge?

Dit valg af cykelpumpe kommer an på, hvad den skal bruges til. Hvis du skal have cykelpumpen med på tur, kan du med fordel vælge en håndpumpe/minipumpe eller en Co2-pumpe. Disse typer pumper fylder ikke meget og er lette at pumpe med. Håndpumper kan i mange tilfælde monteres på cyklen med et beslag ved flaskeholderen. En Co2-pumpe kan opbevares i sadeltasken eller ryglommen og skyder let og hurtigt luften ind i dækket.
Skal du ikke have pumpen med på tur, vil vi anbefale en fodpumpe, da denne kan stå hjemme i skuret. Denne type cykelpumpe er hurtigere at pumpe med sammenlignet med en håndpumpe/minipumpe, da luftrøret er længere.
Det er desuden vigtigt, at cykelpumpen passer til din cykelslanges ventil. Størstedelen af vores pumper passer til alle typer ventiler (Autoventil, Dunlop-ventil, Racer/Fransk/Presta-ventil).

Her kan du se, hvorfor vi anbefaler at pumpe cyklen jævnligt

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.