Jakker

Uanset hvornår du kører på året, kan det være en fordel med en cykeljakke. Jakker er meget forskellige i cykelsporten, da der både findes vindtætte, vandtætte og varme jakker. Vi har cykeljakker til ethvert behov. Om du er til de helt tynde, men vandtætte jakker, som let kan pakkes ned i ryglommen, eller en kraftig efterårs/vinterjakke, så har vi det rigtige til dig. Hos Cykelgruppen fører vi cykeljakker til både mænd og kvinder.

Hvorfor vælge en cykeljakke?

En cykeljakke sidder bedre til kroppen end en almindelig jakke, når du er ude på din cykeltur. Desuden er cykeljakker ofte bedre ventilerende og mere svedabsorberende end almindelige jakker. Dette giver dig en mere behagelig cykeloplevelse. En cykeljakke er desuden længere på ryggen, så der tages højde for din foroverbøjede siddestilling på cyklen.
Mange af vores cykeljakker er udstyret med lommer i ryggen eller siden samt reflekser for øget trafiksikkerhed.

Craft – Et grønnere valg

Hos Cykelgruppen har vi cykeltøj fra Craft. Craft er til den miljøbevidste cykelrytter, da der under produktionen tages højde for en grønnere fremtid. I produktionen mindskes anvendelsen af vand, kemikalier og energi i forhold til generel produktion af cykeltøj. Vi har Craft cykeltøj – også jakker – til både mænd og kvinder.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.