Specialcykler

Her finder du vores udvalg af Specialcykler. Når vi hos Cykelgruppen snakker om specialcykler, hentyder vi til vores minicykler, foldecykler, ladcykler og vores egen ROWI/EGÅ Cykel.

Hvad er en specialcykel?

Når vi hos Cykelgruppen snakker om specialcykler, tænker vi ikke på almindelige cykler og elcykler. Vores specialcykler er minicykler, foldecykler, ladcykler og vores egen cykel.

Vores Minicykler og Foldecykler er af mærkerne Ebsen, Jopo, Tern. Cyklerne kommer typisk med 20″ eller 24″ hjul og er lette at cykle rundt på. Cyklerne er onesize, så de passer de fleste voksne mennesker.

Vi har også specialcykler i form af ladcykler. Her fører vi ladcykler fra Black Iron Horse, Centurion og Nihola. Vi har både ladcykler til at fragte varer og til at cykle rundt med børn eller voksne som passagerer.

Vores sidste specialcykel er vores egen ROWI/EGÅ Cykel. Denne cykel er specialudviklet med udgangspunkt i vores kunders ønsker gennem tiden. Der ligger 2 års produktudvikling og mere end 30 års brancheerfaring bag designet af cyklen.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.