Centurion E Street Ladcykel

34.999,00 DKK

Varenummer (SKU): 9032192548 Kategorier: , , , , Tag:

Beskrivelse

Centurion E Street er en helt ny og sikker ladcykel, der komfortabelt kan transportere 2 børn eller en voksen. Du kan også montere 1 barnestol via ISOFIX-monteringspunkterne. E Street er yderst praktisk og følger Centurion DNA’et for funktionalitet og design, og kan prale af innovative funktioner såsom USB-opladning i kabinen. Det gennemførte stel, nøje udvalgte komponenter og et elsystem fra danske Promovec gør cyklen kraftfuld, manøvrerbar og nem at cykle på.

Rummelig og funktionel

I den store kabine har du masser af plads til både børn og anden last. I kabinen finder du en komfortabel bænk med plads til 2 børn samt et ISOFIX-beslag til at montere en barnestol. Under bænken er der et smart opbevaringsrum med indbygget USB-indgang, hvor du kan lade din smartphone eller tablet på farten. Ladcyklen måler 220 cm x 120 cm x 78,5 cm i længde x højde x bredde. Ladet kan bære op til 100 kg, mens hele cyklen har en maks lasteevne på 260 kg.

Praktisk, sikker og adræt

E Street skiller sig ud fra mængden med sine overlegne køreegenskaber, der er en kombination af både stelgeometri og håndplukkede komponenter. Vi har integreret hjulene i kabinen, som gør cyklen yderst kompakt (under 80cm bred). Det gør det nemt at have det fulde overblik over cyklens placering på cykelstien. Samtidig har E Street et centralt tyngdepunkt, som bevirker, at den ligger godt på vejen og i svingene – uanset vejr og last. Nyd enhver tur med E Street.

Enviolo Heavy Duty Trinløst Gearsystem

Centurion E Street har et innovativt, trinløst gearsystem, der er designet til netop ladcykler. E Street kan håndtere tung last uden at tabe ydeevne eller overbelaste cyklen – det skyldes bl.a. Heavy Duty gearsystemet, der er skabt til formålet. Samtidig er det utroligt behageligt, nemt og vedligeholdelsesfrit. Cyklen er designet med en kæde, som er galvaniseret og derved ekstra rustbeskyttet fra start.

Kraftige og pålidelige bremser

For at sikre, at E Street bremser sikkert og effektivt i al slags vejr, er ladcyklen udstyret med en hydrauliske skivebremser. Hydrauliske skivebremser fungerer ved hjælp af et olietryk, som kører indvendigt i bremsekablerne. Dette bremsesystem kræver ikke samme mængde vedligeholdelse som fælgbremser. Her er det dog vigtigt en gang i mellem at tørre bremseskiverne af for snavs for at reducere piv-støj ved bremsning.

Promovec Cargo Centermotor

E Street er udstyret med en kraftfuld centermotor fra danske Promovec. Med hele 100 Nm moment har du mere end nok ydeevne til transportere både dig selv og dine passagerer. Du får en hurtig, men behagelig acceleration. Som standard fås ladcyklen med et stort 17,4 AH (626 Wh) batteri, der har en lang rækkevidde på op til 100 km. Batteriet er gemt elegant væk under kabinen, og kan nemt på- og afmonteres v.h.a. dets håndtag.

E Street er udstyret med det nye Promovec Graphic Slim display, som både er minimalistisk, smart og funktionelt. Med Graphic Slim har du alle essentielle funktioner lige ved hånden. Du kan også forbinde det til din smartphone via Bluetooth for at låse op for endnu flere funktioner via den smarte Connect+ App.

Centurion E-Street lyser problemfrit gaden op og gør dig tydelig i trafikken. De 2 LED forlygter er integreret i kabinen, og LED baglygten er monteret på bagskærmen. Lygterne tændes og slukkes via displayet på styret.

Elcyklen er udstyret med et elsystem fra danske Promovec, der tilbyder hele 3 års garanti på motor og batteri. Det vil sige, at hvis batteriet, motoren eller opladeren bliver defekt inden for denne periode, reparerer eller udskifter Promovec den defekte del. Normal ældning og slitage af batteriet er ikke dækket af garantien. Det er også muligt at opnå en garanti på 70% minimumskapacitet på batteriet i samme periode. Tryk på knappen for at læse mere.

Ekstraudstyr til din Centurion E Street

Hold humøret højt for dine passagerer og udstyr din E Street med en smart, speciallavet kaleche. Kalechen har vinduer på alle sider, hvor vinduet mod føreren kan åbnes. Derudover medfølger der et aftageligt myggenet til sommerdagene. Kalechen er håndlavet i Danmark.

Se mere om Centurion Challenger E-Street Ladcykel her:

Yderligere information

Farve

Størrelse

Mærke

Køn

,

Gear

Batteri

Forbremse

Bagbremse

Motorproducent

Batteriplacering

Km/t

Hjulstørrelse

,

Vægt

Ekstraudstyr inkl. i prisen

, , , , , ,

Max lasteevne

260 kg,  100 kg

Praktisk info

  • Fragt: Alle vores cykler sendes gratis.
  • Levering: Alle vores cykler leveres inden for 3-5 hverdage.
  • Returret: 14 dage fra modtagelse.
  • Reklamation: 2 år på cykel | 3 år på motor | 3 år på batteri.
  • Sikkerhed: Cykelgruppen er medlem af Danske Cykelhandlere.
  • Andre spørgsmål? Kontakt os på 86 12 28 99 eller på info@cykelgruppen.dk

Læs mere om vores betingelser her