Sadler

Sadler er noget af det primære for at øge komforten på cykelturen. Hvis du cykler langt, eller hvis du cykler mange ture, kan den rigtige sadel være med til at skabe en væsentligt bedre cykeloplevelse. Hvis du cykler på en citybike eller elcykel, kan en bred og blød sadel være det rigtige valg. Cykler du MTB eller Race, er det vigtigere med en ordentlig udformet sadel.

Hos Cykelgruppen har vi et udvalg af sadler fra Brooks, Centurion, Raleigh og Selle Royal. Sadlerne kommer i forskellige bredder og komfortniveauer.

Vigtigt at vælge den rigtige sadel

Når du køber en sadel, skal du være opmærksom på forskellige ting.
Hvis du cykler på en elcykel eller citybike, er en relativt bred sadel med gel at foretrække. Disse giver både god komfort og stødabsorbering.
Cykler du i skoven eller på landevejen, er det vigtigere at finde en sadel, som er relativt smal. Disse findes også med gel-indlæg for at øge komforten. Dog vil vi anbefale ikke at købe en sadel med for meget gele, men i stedet finde nogle cykelbukser med pude.

Den rigtige sadel til dig afhænger også af, hvordan du sidder på din cykel. Jo mere foroverbøjet du sidder, desto smallere anbefaler vi, at din sadel skal være. Det er derfor der ofte sidder en blød og bred sadel på komfortcykler, mens sportscykler har de smallere og hårdere sadler.

BROOKS – Den kvalitetsrige og stilfulde sadel

Hvis du er ude efter at være lidt ekstra lirens på vejen, skal du vælge en Brooks-sadel. Mange af Brooks' sadler er lavet i læder, hvilket betyder at din sadel tilpasser sig dine siddeknogler med tiden. Dette er med til at skabe højest mulig komfort på cykelturen. Brooks laver også sadler i naturgummi, som er et bæredygtigt materiale. Disse sadler er stødabsorberende og relativt smallere end deres lædersadler.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.