Andet

Her finder du blandt andet udstyr til dig så som energiprodukter, cykelsko, skoovertræk og værktøj.

Energiprodukter

Energiprodukter kommer fuldstændig an på behov og hvad som fungerer for dig. Energiprodukter kommer i mange typer – gels, energibarer, energipulver, vingummier og mange flere. Hos Cykelgruppen har vi energiprodukter fra PowerBar og High5. Begge brands er kendt for at lave velsmagende energizers med en god konsistens, så energien er til at få ind, og du ikke skal kæmpe med det på cykelturen.

Cykelsko

Cykelsko er en vigtig del af cykeludstyret til dig, som cykler i skoven, på raceren eller skal langt til og fra arbejde. Her finder du vores udvalg af MTB-sko og landevejssko/Spinningsko. Vi har cykelsko fra mærkerne Mavic, Shimano, Xtreme, Astral, Craze og DreamRide.

Med de rigtige cykelsko og klamper kan du klikke din fod fast til cyklens pedaler. Dette er med til markant at øge energioverførslen til cyklen. Med kliksko kan du selv spare energi og samtidig komme hurtigere rundt på cyklen ift. cykling i almindelige sko.

Skoovertræk

Uanset vejret er det altid fedt med en tur på cyklen! I efteråret og vinterhalvåret kan det dog blive både koldt og vådt for fødderne. Dette kan du undgå med et par skoovertræk. Om du cykler med hverdagssko, løbesko eller kliksko, så har vi skoovertræk, som passer til dine sko. Vi har skocovers fra GripGrab og BBB. Vores modeller kommer i forskellige isoleringer alt efter behov. Desuden er alle vores skoovertræk vandtætte, så du beskytter dine fødder mest muligt.

Værktøj

Din cykel har brug for at blive strammet og justeret løbende. Der er mange ting du sagtens selv kan gøre med det rigtige cykelværktøj og de rigtige plejemidler. Her finder du vores udvalg af værktøj til at justere og efterspænde din cykel.

Her finder du Cykelgruppens udvalg af værktøj. Vi har cykelværktøj fra bl.a. BBB og BikePartner. Mangler du et multiværktøj, er BBBs MicroFold og MaxiFold de rigtige produkter til dig. Ellers har vi masser af løst værktøj til forskellige behov.

 

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.