Handsker

Fryser du fingrene, eller har du brug for nogle handsker med gel for at absorbere stød fra cykelturen? Cykelgruppen har både løbehandsker og cykelhandsker med korte og lange fingre. Vi har cykelhandsker til ethvert behov fra mærkerne BBB og GripGrab. Størstedelen af vores handsker med lange fingre både vandtætte og vindtætte. Vores kortfingrede handsker er med bløde gel-indlæg for at forbedre komforten på cykelturen, så du ikke optager stød på samme måde.

Hvilke cykelhandsker skal du vælge?

Valget af cykelhandsker kommer udelukkende an på behovet. Hvis du cykler i sommerhalvåret, vil vi anbefale at kigge mod vores handsker med korte fingre. Disse findes med forskellige gele-indlæg, så du kan finde en handske, som passer dig bedst. Er du på udkig efter handsker til efterår og vinterbrug, bør du se på vores handsker med lange fingre. De langfingrede handsker kommer i forskellige foringer, så du har mulighed for at finde en cykelhandske, som er tilpas varm for dig. Alle vores cykelhandsker er med enten velcrolukning eller elastikkant, hvilket er med til at forbedre pasformen. De kortfingrede handsker er ofte med stropper mellem fingrene for lettere at kunne tage handskerne af.

Hvorfor skal du bruge cykelhandsker?

Cykelhandsker er for alle! Uanset om du er pendler, motionist eller professionel, så vil cykelhandsker hjælpe til at give et bedre greb om styret og øge komforten på cykelturen. Cykelhandsker skåner dig samtidig mod vand, vind, stød i håndfladen og skræmmer i forbindelse med styrt. Mange cyklister oplever sovende hænder på cykelture, hvilket cykelhandsker kan være med til at forebygge.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.