Barnestole & Cykeltrailere

Cyklen er et transportmiddel og (heldigvis) et stigende valg i trafikken frem for bilen eller offentlig transport. Derfor er det også vigtigt at kunne fragte børnene til og fra børnehave og vuggestue. Til dette er cykeltrailere og barnestole et optimalt valg, da både du og barnet får frisk luft. Samtidig hjælper I til et grønnere miljø ved ikke at sætte jer ind i bilen.

Hvilke barnestole har vi?

Hos Cykelgruppen fører vi flere forskellige barnestole, heriblandt den populære barnestol fra Thule Yepp. Vi fører desuden mærker som BikePartner, Urban IKI, Bulldog og BoBike. De fleste cykelstole er udstyrede med justerbare seler og fodhvilere, så de passer til børn i alderen 9 mdr. til de vejer 22 kg. Barnestolene fås med forskellige monteringssystemer, men monteres ofte på bagagebærer eller sadelrøret. De er derfor lette at af- og påmontere afhængigt af om du skal have barnet med på tur eller ej.

Hvilke cykeltrailere har vi?

Har du brug for din bagagebærer, eller foretrækker du at sætte dit barn/dine børn i en cykeltrailer, har vi også forskellige modeller af cykeltrailere. Både til 1 barn og til 2 børn. Desuden har vi almindelige cykeltrailere til varer. Trailerne er monteret på cyklens bagstel eller på sadelrøret og er nemme at tage af og på.

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Husk, at vi står til rådighed i vores butikker i Rowi Cykler Aarhus og Egå Cykelcenter.
Alternativt er du velkommen til at kontakte os.